Följ mig i min vardag som lever med min sambo Klas och vår älskade voffsa Tindra som jag fick i julklapp av Klas! Jag skriver om allt från mode till helt meningslösa saker :-) Välkommen!

Vi älskar Liseberg













Vi åkte: 

Började lugnt med pariserhjulet. Sen raskt på Upswinget, jag blundade mest och tänkte goda tankar, Klas bara skrattar åt mig. Sen spelade vi upp 500:- vann inte ett skit. Dom jävlarna har börjat med 5 nr på en bricka, 5:- för ett nr eller hela brickan för 20:-. Tror du man tar ett nr? 
Sen köpte vi varsin öl och tittade på dans. Kanonen åkte vi två ggr. Klas tappade sina Tom Ford glasögon ur fickan. Dom ligger nog i två delar i någon buske. Tur man har försäkring. Strunta i de, vad ska vi åka nu?
Balder åkte vi. Bergodalbanan åkte vi också två ggr. Vi sprang som två sketungar nerför och uppför trapporna och trängde oss. Jag skratta så jag vek mig en del ggr. 
Rockspinn var hemsk. Jag ville inte titta här heller men Klas tjata på mig att titta och jag blir förbannad. Jag skriker, svär, skriker, halvgråter, skrattar, skriker. Killarna som satt bredvid skratta gott åt mig. När vi sen går av skrattar dom ännu. Ja ja... jag bjuder på de.
Jukebox älskar jag så den åkte vi. Rainbow gillar jag också så den hann vi med. Fem minuter till stängning och vi springer från Rainbow till Flumride och hinner med den med. Min högra sida blev genomblöt. Kändes som jag kissat på mig. men visst är de värt att vara lite blöt i håret när man är så lycklig och glad?

Inga kommentarer: