Följ mig i min vardag som lever med min sambo Klas och vår älskade voffsa Tindra som jag fick i julklapp av Klas! Jag skriver om allt från mode till helt meningslösa saker :-) Välkommen!

Hatar dom





I Måndags kväll fick vi den sista solen på oss vid havet. Tooked the bikes again ut till Billdal. (buss hem)
Vi sitter på klipporna max en halvtimma, jag och Klas då.. jag får 9 myggbett ...han inte ett enda. Det är sjukt vad k*ta dom e på mig. Och många av betten blir stora bölder. Jag har nu på vaden två mega stora.Tänk er en storlek på en apelsin du delar på mitten... Jaaaaa så stort är det ena på vaden, ni kan ju förstår smärtan!

Dom kliar bara när jag precis fått bettet (jag hinner oftast se myggan för jag känner när dom suger) sen värker bettet fruktansvärt i två dar sen kliar de när de börjar gå ur kroppen sen känns de som ett blåmärke sen kliar de. En låååång process på mina myggbett. Det är faktiskt hemskt för man kan ju inte visa sig i såna bölder. Jag tänkte först ta kort och visa er men det ser så groteskt ut så ni skulle inte vilja läsa min blogg mer hahah.
Så kortet ni ser nu är jag fortfarande glad, tio minuter senare går-springer jag igenom Amundön hemåt. Livrädd för myggor som surrar runt mig.

Inga kommentarer: